Håll dina vänner nära, och dina fiender ännu närmre.

Det regnar utanför fönstret, som att det inte finns någon morgondag. Jag ligger här, i ett varmt bad och njuter av tystnaden.

Tänker på mina nära och kära, det finns få människor i mitt liv som jag håller varmt om hjärtat. Jag har sorterat bort människor i min närhet som jag inte längre vill ha. Man passar inte ihop med alla och det gör en gott att se över vad man har för människor i sin närhet. Jag är uppväxt så att livet är som bäst när man är få, och att man tar hand om det som man har så att man i slutet inte står ensam kvar. Jag har bestämt att stå helt utanför, det som jag blir ledsen av.

Är trött på lögner, svek och att gråta över människor som är bakom det som är framför. Gör detsamma, för din egen skull!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *